Як я готувала курку в духовці

Description of your first forum.
Post Reply
JustinSyped

Як я готувала курку в духовці

Post by JustinSyped »

Раніше я боялася готувати курку в духовці. Мені ввижалися численні труднощі: то курочка буде пересушеною, то зовнішність буде зіпсована, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я надавала перевагу вареним стравам — звичніше та спокійніше.

Усе змінилося, коли зателефонували друзі, що будуть за годину, а в холодильнику була лише ціла курка. Згадала все, що колись чула, які отримувала від досвідчених господинь. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, з'ясувала всі нюанси температурного режиму, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як довго тримати в духовці.

Найсильніше переживала через те, чи вийде вона сухою. Але коли побачила результат своєї праці з хрусткою шкіркою, зрозуміла — вийшло! Вона була ідеально просмаженою, рум'яною з усіх боків і неймовірно смачною. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили.

Варто зауважити, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я переглядала різноманітні способи подачі для маринаду та подачі. На сьогодні курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я частую гостей і балую домашніх. І найзручніше, що запікання не потребує постійної уваги, поки духовка творить це кулінарне диво.
Post Reply